WIDOWNIA

<< Powrót

Opis

GŁÓWNYM ZAŁOŻENIEM PROJEKTU JEST WYKREOWANIE ATRAKCYJNEJ PRZESTRZENI, SPRZYJAJĄCEJ INTEGRACJI MIESZKAŃCÓW POZNANIA. POŁOŻENIE BUDYNKU W POBLIŻU BOISKA SZKOLNEGO SKŁANIA DO STWORZENIA PRZESTRZENI UMILAJĄCEJ AKTYWNE SPĘDZANIE CZASU.CELEM PROJEKTU JEST ZAPEWNIENIE KOMFORTOWEGO KORZYSTANIA Z BOISKA NIE TYLKO W RAMACH LEKCJI. OPRÓCZ TOALET, BUDYNEK POSIADA POMIESZCZENIA STANOWIĄCE ZAPLECZE BOISKA - WYPOŻYCZALNIĘ SPRZĘTU SPORTOWEGO ORAZ ZAMYKANĄ SZATNIĘ Z SZAFKAMI NA ODZIEŻ. ELEMENTEM ŁĄCZĄCYM OBYDWIE STREFY JEST OTWARTA WIDOWNIA, ZACHĘCAJĄCA DO ZATRZYMANIA SIĘ NA CHWILĘ I OBSERWOWANIA GRY.BUDYNEK, ZAPROJEKTOWANY JAKO PROSTOKĄTNY, PARTEROWY OBIEKT, NIEZWIĄZANY NA STAŁE Z  GRUNTEM, PRZYPOMINA PRZENOŚNY KONTENER. 
PROPONOWANA KONSTRUKCJA W FORMIE STALOWEJ RAMY, ZAPEWNIA LEKKOŚĆ BUDYNKU I MOŻLIWOŚĆ POSADOWIENIA BEZ INGERENCJI W GRUNT. BUDYNEK WYKOŃCZONY JEST PERFOROWANYMI PANELAMI Z ALUMINIUM, KTÓRE DZIĘKI LICZNYM OTWOROM WPUSZCZAJĄ ŚWIATŁO DO ŚRODKA, JEDNOCZEŚNIE ZAPEWNIAJĄC INTYMNOŚĆ UŻYTKOWNIKOM. 

WYPOSAŻENIE TOALET
umywalka stawiana na blat z kolekcji COCKTAIL marki KOŁO
miska ustępowa wisząca z serii  Nova Pro, stelaż KOŁO TECHNIC GT
pisuar z kolekcji Nova Pro Pico marki KOŁO