Projekt:
#1378 - HISTORIA ZATACZA KOŁO

Autor/Autorzy: *****

Godło: 1378

Trwa głosowanie internautów!

Opis:

Na konstrukcję budynku składają się żelbetowe ściany i słupy o szerokości 25 cm. Zielony dach w konstrukcji żelbetowej o grubości 52 cm wyposażono w drenaż oraz warstwy izolujące. We wnętrzu wzdłuż ścian zostały zaprojektowane ścianki ukrywające sprzęt techniczny (stelaże, odpływy, piony kanalizacyjne, wentylacja). Ponadto wnęka z koszem na śmieci, ręcznikiem papierowym oraz suszarką, a także urządzenia typu biletomat, punkt informacyjny, dotykowy oraz wnęka na ulotki zostały wbudowane w ściany. Na podobnej zasadzie zaprojektowane zostało oświetlenie typu LED (KANAŁ SLOTLIGHT INFINITY SLIM IP20/IP40) formujące liniowy układ wzdłuż środka sufitu każdego pomieszczenia. Głównymi materiałami są polerowany beton (podłoga), beton barwiony w masie na czarno (sufit), lustra, szkło (Diamant o grubości 4 cm) oraz beton z odbitym deskowaniem (ściany).

Plansza 1

graphic_1

Plansza 2

graphic_2

Plansza 3

graphic_3

Plansza 4

graphic_4

Projekt zagospodarowania terenu, skala 1:500

graphic_5

Wizualizacja obiektu wpisana w otoczenie

graphic_6

Wizualizacja wybranego fragmentu wnętrza łazienki

graphic_7

Rzut, skala 1:50

graphic_8

Przekrój, skala 1:50

graphic_9